Skanörs Gästgifvaregård

En av Sveriges äldsta

Skanörs Gästgifvaregård

Här möts nya tekniker med traditionella inslag. Köket komponerar sina menyer med råvaror som följer säsongens utbud.  Kom till oss och njut av en välkomponerad à la carte meny baserad på de finaste råvarorna för säsongen.

Köket är öppet för beställning  måndag till lördag kl.17.00-21.00 samt söndag kl.13.00-16.00. I dessa tider stänger baren 22:00 och våra fina gäster behöver lämna restaurangen 22:30.

För att boka bord eller rum så kan Ni göra det här på vår hemsida eller om Ni önskar boka konferens eller högtid så hör av er på 040-475690 eller info@skanorsgastis.com.

Varmt välkomna!

Våra Erbjudande

Här går livet lite långsammare
En riktigt god jul

Julmeny

Upplev vårt berömda julbord på ett nytt sätt.

I dessa tider har vi valt att servera vår julmat till ert bord. Det kommer vara en härlig blandning av julens läckerheter. Som vanligt ska du kunna njuta extra av dina favoriter på ett julbord. Vi kommer att vara väldigt flexibla och se till att du får en fantastisk mat- och julupplevelse.

Take away

Ibland räcker inte tiden till för att hinna sitta och njuta av vår mat på Gästis och i dessa tider vill man kanske hålla lite mer social distans. Då kan man självklart ta med sig våra rätter hem istället. De flesta av våra rätter är anpassade för avhämtning utan att kompromissa med smakupplevelsen.

En av våra klassiker

Här överträffa smakerna förväntningarna

Gås

Den här middagen har sitt ursprung från slutet av 80-talet när jag började bjuda på gås. Finns det något mer underbart än en riktigt traditionell skånsk gåsmiddag på Gästis.

Säg Hej!

Kontakta oss

Skanörs Gästgifvaregård
Mellangatan 13
239 30 Skanör

info@skanorsgastis.com
Telefon: +46(0)40-47 56 90

Köket är öppet för beställning
Måndag till lördag kl.17.00-21.00
Söndag kl.13.00-16.00

I dessa tider stänger baren 22:00 och våra fina gäster behöver lämna restaurangen 22:30.

Others
SISTER CoMPANIES